tisdag, augusti 29, 2006

Sprutor och pappagrupp

Igår var jag på två läkarbesök = nya blodprover togs. Jag tycker det blir värre och värre för vaje gång som dom ska sticka mig i armen. Jag försöker komma på vad det kan bero på, för egentligen så gör det inte så ont. Tror att det är själva nålen ... men vid det här laget borde jag vara van eftersom jag måste ta en spruta varje dag ... men icke.
För att göra det hela lite roligare så krånglade det när hon skulle ta blodprovet. När sista röret skulle fyllas så hör jag hur det gurglar till lite och börjar göra väldigt ont i armen. Nålen hade lossnat. Nytt stick, nya ådra som det knappt kom något blod från. Men efter mycket lirkande och många "glöm inte bort och andas" så var det klart. Jag kunde ta mig därifrån helt kallsvettig ....
Pappagruppen som Uffe är med hade ha en liten specialträff. Alla pappor skulle ha med sina respektive + barn. Sedan skulle papporna + barnen vara kvar och mammorna fick gå iväg och fika. Vad tror dom, att inte papporna klarar av att vara själva med sina barn?!?


Uffe och Dylan är klara att ge sig iväg till Pappagruppen.

4 kommentarer:

Camillas lockar sa...

Ja, ibland undrar man om folk inte tror att papporna klarar att ta hand om sina barn!

Men varför får du sprutor varje dag? Ska dina värden kollas alltså? Hu, när jag fått Peo och skulle få nåt sammandragande medel i armen, så satte studenten den fel. Min arm svällde upp till dubbel storlek, allt hamnade verkligen heelt åt skogen. Tog några timmar, sen sjönk "svullnaden". Anyway, varför spruta varje dag?

Eva sa...

Det är pga av risk för blodpropp, så jag måste ta en spruta (blodförtunnande) varje dag.

Camillas lockar sa...

Just det, det har du ju nämnt innan!

Eva sa...

Men nu är det äntligen slut med det!!! Och tur är väl det, jag börjar bli prickig på magen ... ;)