söndag, februari 25, 2007

Darnsingkorn

Lördagen den 24 feb

Vår plan var att åka till Darnsingkorn som ligger vid gränsen till Burma och gå på marknad (nähä ... ännu mera marknadsbesök ...) för att sen åka vidare till Hua Hin. Men igår kväll kom Berit förbi och undrade om vi kunde ta Hua Hin en annan dag för att Pao som kör taxi skulle väldigt gärna vilja gå på en fest som lärarna håller. Vi var också välkommna till festen. Så vi ändrade våra planer. En fest är ju alltid trevligt och Hua Hin finns ju kvar.
Lite innan kl 8 på morgonen var vi klara, kl9 dök hennes man upp som skulle köra oss. Han har ryckte om sig att köra som en biltjuv, men det måste varit Dylans förtjänst för han körde väldigt lugnt.
På marknaden såldes det väldigt mycket blommor och sedan det vanliga med kläder och mat. Här var det första gången som man kände att man var tvungen att hålla lite extra hårt i väskan. Det fanns många killar/män som bara satt och hängde eller drog runt mellan stånden och som såg ut som dom skulle kunna plocka väskan (eller något annat) ifrån en närsomhelst.
Vi träffade på Johan och Petra med varsinbarnvagn det såg väldigt jobbigt ut och medtanke på deras ansiktsuttryck så var det nog det också. Själv bar jag runt Dylan i en Ergo och det fungerade jättebra.
Dagens shopping bestod bla av en thai väska med en fin elefant på till mig och ett klockspel till Dylan.

Läs mer om Darnsingkorn här!
Posted by Picasa

Inga kommentarer: