söndag, februari 25, 2007

Lärarfest

På lördagkvällen åkte vi iväg på festen. Det blev en mycket lyckad kväll. Dylan var kanske inte på sitt bästa humör och en av thaitanterna skulle säga till oss hela tiden hur vi skulle göra (håll honom inte så, nu måste han rapa, vad varm han är osv osv osv)
Det visade sig att vårt sällskap (jag, Uffe, Dylan, Berit och Douglas) + ett äldre par var de enda faranger (vita turister typ) som var där.
Barn i alla åldrar uppträdde på en stor scen och bordsfläktar lottades ut.
Varje sällskap satt vid varsitt bord och där dukades det upp ett flertal rätter. Maten plockade man åt sig med sina pinnar direkt från uppläggningsfaten eller så kunde man lägga upp lite mat i en jätteliten skål och äta från den. Gillade man inte sin mat så var det bara att slänga ut den på marken under bordet (det åt hundarna upp sen)
Till maten dracks det Whiskey. Antingen blandar man ut med sodavatten (vanligast bland thailändarna) eller cola. Jag och uffe var hårda och drack det rent. (lite is i bara) Det var en väldigt sött whiskey (återkommer med vilket märke det var).
Vi var nästan sista sällskapet att lämna. Tillbaks i Huay Yang så gick Douglas, Uffe och jag ner till stället på stranden och åt och drack lite mer. Dylan somnade gott i vagnen och framåt småtimmarna så gick vi hem och somnade gott.
Posted by Picasa

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vann ni någon fläkt? :-)

Eva sa...

nej :( vi får klara oss utan ...